21 °C Agía Paraskeví, GR
29 Μαρτίου 2024

Επίσημος ιστότοπος

Menu

Διάκριση μαθήτριας σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης

Η μαθήτρια μας, Αιμιλία Μουχτούρη, συμμετείχε σε δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στα οποία διακρίθηκε με την ομάδα της, “Αθλητικός Όμιλος Αθηνών ΥΑΔΕΣ”.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων 2023 που πραγματοποιήθηκε από 28-30 Απριλίου 2023, η ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση – χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του τεχνικού ομαδικού και τη δεύτερη θέση – ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του ελεύθερου ομαδικού. Στο αγώνισμα του ελεύθερου ντουέτου η Αιμιλία με τη συναθλήτριά της κατέλαβαν την 9η θέση.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΟΠΕΝ 2023 που πραγματοποιήθηκε από 5-7 Μαΐου 2023, η ομάδα κατέλαβε την τρίτη θέση – χάλκινο μετάλλιο και στα δύο αγωνίσματα, τεχνικό ομαδικό και ελεύθερο ομαδικό, και η Αιμιλία με τη συναθλήτριά της κατέλαβαν τη 13η θέση στο ελεύθερο ντουέτο.
Η ομάδα είχε και άλλες διακρίσεις και κατέκτησε τη 2η θέση πανελλαδικά στη βαθμολογία των σωματείων.

Σχετικά Άρθρα

Ένδυμα Ψυχής-Έκθεση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ένδυμα Ψυχής Από τις 20 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 26 Μαρτίου 2023, με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, παρουσιάζεται στο Μουσείο Ακρόπολης η εμβληματική έκθεση με τίτλο «Ένδυμα Ψυχής», σε συνεργασία με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Στην Αίθουσα Περιοδικών […]