Επίσημος ιστότοπος

Menu

Τα Νέα της Βιβλιοθήκης μας

Τα Νέα της Βιβλιοθήκης μας

Στις 31 Ιανουαρίου 2023, έλαβε χώρα η κλήρωση για τη δωροεπιταγή των είκοσι ευρώ (20€), που είχε υποσχεθεί η Διεύθυνση του σχολείου μας ότι θα δινόταν στην τυχερή ή στον τυχερό. Στην κλήρωση μπορούσαν να συμμετάσχουν όσες μαθήτριες και όσοι μαθητές είχαν δανειστεί βιβλίο από τη Σχολική Βιβλιοθήκη το τρέχον σχολικό έτος  και είχαν – μέχρι τις 27 Ιανουαρίου – συμπληρώσει ένα έντυπο με ένα σύντομο σχόλιο πάνω στο βιβλίο αυτό.

Την κλήρωση παρακολούθησαν και όσα παιδιά της Β και Γ γυμνασίου έχουν δανειστεί κατά το περσινό και το τρέχον σχολικό έτος περισσότερα από ένα βιβλία αλλά και κάποια από τα πρωτάκια μας που κάνουν τώρα τα πρώτα βήματα εξερεύνησης των θησαυρών της Βιβλιοθήκης.

Τον κλήρο τράβηξε η κα Αγγελική- υπεύθυνη της καντίνας του σχολείου- και ο νικητής ήταν ο Σταμάτης Παντελίδης του Β4, ένας από τους πιο φανατικούς αναγνώστες του σχολείου μας. Με τα χρήματα αυτά θα μπορέσει να αγοράσει όποιο βιβλίο θέλει από γνωστό βιβλιοπωλείο.

Σταμάτη, συγχαρητήρια!!! Το 2023 να είναι γεμάτο υγεία, αγαπημένα πρόσωπα και όμορφα βιβλία!!!

Η Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης,

Πολυτίμη Χαμοσφακίδη.

Σχετικά Άρθρα

Συμβουλές για εφήβους στην περίοδο της πανδημίας

Μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (πράξη 44/02-09-2021 του Δ.Σ) διαβιβάστηκε στα σχολεία το παρακάτω έντυπο του Εργαστηρίου Σχολικής Ψυχολογίας Ε.Κ.Π.Α. με θέμα: «Η νέα σχολική χρονιά κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19: Προκλήσεις, ανάγκες και προοπτικές για την ενίσχυση της ψυχοκοινωνικής προσαρμογής των μαθητών και μαθητριών (Σχολ. Έτος 2021-2022)». ΣΥΝ_ΕΝΤΥΠΟ_ΕΡΓ_ΣΧΟΛ_ΨΥΧ_ΕΚΠΑ_107525