14 °C Agía Paraskeví, GR
18 Οκτωβρίου 2024

Επίσημος ιστότοπος

Menu

Έναρξη Πολιτιστικών Δράσεων για το σχολικό έτος 2024-2025

Έναρξη Πολιτιστικών Δράσεων για το σχολικό έτος 2024-2025

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Φέτος θα ξεκινήσουμε τις πολιτιστικές μας δράσεις με την παράσταση «Μικρές Κυρίες» στο θέατρο Αλάμπρα. Το αγαπημένο μυθιστόρημα της Louisa May Alcott που ακολουθεί τη διαδρομή προς την ενηλικίωση τεσσάρων αδελφών με φόντο τον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο μιλά στις καρδιές κοριτσιών και αγοριών, καθώς μας υπενθυμίζει πανανθρώπινες αξίες, όπως η φιλία, η αγάπη και η ανεξαρτησία.

Έχει γίνει κράτηση 30  εισιτηρίων για την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου στις 12 μμ. Το εισιτήριο κοστίζει οκτώ ευρώ. Αν και ο προγραμματισμός είναι μακρόπνοος, παρακαλώ να δηλώσετε μέχρι 18 Οκτωβρίου την επιθυμία του παιδιού σας να παρακολουθήσει την παράσταση είτε μαζί σας είτε μόνο του, προκειμένου να επιβεβαιώσω την κράτηση ή, σε περίπτωση μεγαλύτερης/ μικρότερης ζήτησης, να την τροποποιήσω. Τις δηλώσεις της Α Γυμνασίου θα παραλαμβάνει η κα Γλύκα, της Β Γυμνασίου η κα Μίχου και της Γ Γυμνασίου η διοργανώτρια.

Σε περίπτωση που δεν μας συντροφεύσετε στην παράσταση, θα  φέρετε τα παιδιά σας στο θέατρο στις 11.40 π.μ. και θα τα παραλάβετε από εκεί.

Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν σε δεύτερο χρόνο, μεταξύ 10-15 Νοεμβρίου.

Καλή σχολική χρονιά!

Πολυτίμη Χαμοσφακίδη.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

 

4ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής                                                   Σχολικό έτος: 2024-2025

 

Δήλωση συμμετοχής στην παράσταση «Μικρές Κυρίες»

 

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η ……………………………………………………………………………………….., γονέας/ κηδεμόνας του μαθητή / της μαθήτριας ………………………………………………………………….. του τμήματος ……………….. δηλώνω ότι θέλω (γράψτε αριθμό εισιτηρίων)……………………………… εισιτήριο/α για την παράσταση «Μικρές Κυρίες» την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου στις 12 μμ στο θέατρο Αλάμπρα.

Το εισιτήριο στοιχίζει 8€. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μαθητές/μαθήτριες παρακαλούνται να φέρουν τη δήλωση συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη μέχρι την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις κες Γλύκα (Α Γυμνασίου), Μίχου (Β Γυμνασίου) και Χαμοσφακίδη (Γ Γυμνασίου).

 

…………………………………….(Υπογραφή)

Έναρξη Πολιτιστικών Δράσεων για το σχολικό έτος 2024.2025

Σχετικά Άρθρα

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο,30.3.20-2.4.20.Επιλογή ταξιδιωτικού γραφείου

Μετά από ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος  για τη σχεδιαζόμενη τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο (30.3.2020 – 2.4.2020), η επιτροπή που συγκροτήθηκε επέλεξε το ταξιδιωτικό γραφείο “Our Travel”, του οποίου η προσφορά υπήρξε η πλέον οικονομική και κάλυψε απολύτως τις προδιαγραφές της προκήρυξης. TAΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 2020 , 4 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  

Διδακτική επίσκεψη στο θέατρο Λαμπέτη

Στις 19/1/24, η Α’& Β’ τάξη του σχολείο μας καθώς και το τμήμα Γ4, μεταφέρθηκαν στο θέατρο Λαμπέτη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα». Η παράσταση συνδεόταν με τη διδακτική πολλών μαθημάτων, όπως Γλώσσα, Λογοτεχνία, Κοινωνική-πολιτική αγωγή, Δεξιότητες, καθώς έθιγε ένα σύγχρονο θέμα, αυτό της διαφορετικότητας (παιδιά με αυτισμό).  Η […]