27 °C Agía Paraskeví, GR
16 Ιουλίου 2024

Επίσημος ιστότοπος

Menu

Υποδοχή Ιεράς Θαυματουργής Εικόνας του “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ”.

   Στις 3 Μαΐου η έλευση του ”ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” από το Άγιον Όρος στην Αθήνα

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιηθεί  η υποδοχή της Ιεράς Θαυματουργής Εικόνας  του “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ”, από το Πρωτάτο του Αγίου Όρους στην Αθήνα.

Η υποδοχή θα γίνει με τιμές αρχηγού Κράτους στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και παρουσία κληρικών και πιστών.

Η Εικόνας της Παναγίας “Άξιον Εστί” θα παραμείνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών όλες τις ημέρες (03/05/2023-18/05/2023) προς προσκύνηση του λαού.

 

Πρόταση: Γ.Τραχανατζής ,ΠΕ05 Γαλλικής, 26/04/2023

Σχετικά Άρθρα

“Το ερωτευμένο σύννεφο” στην Εναλλακτική Ε.Λ.Σ.

Από την κ. Πολυτίμη Κατσανιώτη, μια πρόταση για γονείς και παιδιά. 13 – 16 Ιανουαρίου. Το Ερωτευμένο σύννεφο του σημαντικού Τούρκου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ αποτελεί μια ανυπόκριτα ρομαντική αλληγορία του ιδεαλιστικού αγώνα για τα ιδανικά και τις αξίες, που συγκινεί ακόμη και στις μέρες μας εξαιτίας της ειλικρίνειας και της ευαισθησίας με τις οποίες εξυμνεί πανανθρώπινες αξίες […]

Χριστουγεννιάτικη δράση προσφοράς

Όταν προσφέρεις στους άλλους, βιώνεις την ευτυχία. Δίνεις  χαρά και χέρι βοήθειας σε άλλους, συνήθως  σε ανθρώπους που βιώνουν δυσκολίες και την έχουν  λίγο περισσότερο ανάγκη τη δεδομένη στιγμή.”  Μέσα από μια Χριστουγεννιάτικη δράση προσφοράς, οι μαθητές του σχολείου μας  συγκέντρωσαν και παρέδωσαν σήμερα,19/12/23, κάποια  εφόδια- τρόφιμα, μαζί με τις θερμές ευχές τους στην “Εστία […]