26 °C Agía Paraskeví, GR
15 Ιουνίου 2026

Επίσημος ιστότοπος

Menu

Τα ημερολόγια της Επανάστασης του 1821 – αφιέρωμα στα 200 χρόνια…

Τα παιδιά του Α3 και Α4 δημιούργησαν στο μάθημα της Τεχνολογίας, με καθοδήγηση της κ. Μαστορογιάννη, τα ημερολόγια της Επανάστασης. Ξεφυλλίστε τα!

Έγινε με το Padlet

 

 

Σχετικά Άρθρα

Διάκριση σε αγώνες!

Ο μαθητής της Γ΄ τάξης του σχολείου μας Χρίστος Ιάσωνας Μιχαλόπουλος έλαβε μέρος με τον σύλλογο Ιωνάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Α.Με.Α. που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στις 9-11 Ιουλίου 2021. Ο Χρίστος με μεγάλη θέληση και εβδομαδιαία προπόνηση κατάφερε να κατακτήσει δυο χρυσά μετάλλια, στα 100 και 200 μέτρα κάνοντάς μας περήφανους!

Εργασίες στο μάθημα της Φυσικής, Μάρτιος 2013

Ανανεώσιμες και μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας PHGES ENERGEIAS Θαλάσσια σεισμικά κύματα THALASSIA SEISMIKA KYMATA Σεισμικά κύματα SEISMIKA KYMATA 2 Υπέρηχοι YPERHXOI 1 YPERHXOI 2 Οι επιδράσεις της Μουσικής στον άνθρωπο MOUSIKI 1 MOUSIKI 2