15 °C Agía Paraskeví, GR
17 Δεκεμβρίου 2024

Επίσημος ιστότοπος

Menu

Οι γυναίκες στην Επανάσταση του 1821

Μαθητές και  μαθήτριες του Α4 συμμετέχοντας στον εορτασμό της επετείου του 1821 και για να τιμήσουν τις Ελληνίδες γυναίκες, μάνες, κόρες , αδελφές δημιούργησαν μια ομαδική εργασία αντλώντας υλικό από το διαδίκτυο.

Έγινε με το Padlet

Σχετικά Άρθρα

Η φάρμα των ζώων, μια αλληγορία σε κινούμενα σχέδια

Στο βιβλίο του “Η φάρμα των ζώων”, ο συγγραφέας George Orwell παρουσιαζει μια αλληγορία του κακώς εφαρμοσμένου σοσιαλισμού  σε μια εικονική κοινωνία ζώων. Οι πρωταγωνιστές – ζώα αντιστοιχούν σε υπαρκτές πολιτικές προσωπικότητες.

Η πείνα στην Τέχνη – εργασία των μαθητών της Γ΄τάξης

Με αφορμή το απόσπασμα των “Ελεύθερων Πολιορκημένων”, οι μαθητές της Γ΄  τάξης (σχολικά έτη 2013 – 2021) με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους Α. Λεονάρδου συνέλεξαν υλικό σχετικό με το θέμα της ΠΕΙΝΑΣ, όπως αυτό αποτυπώνεται στην Τέχνη. Σας προσκαλούμε να πλοηγηθείτε στα αρχεία μας και, γιατί όχι, να μας βοηθήσετε να τα συμπληρώσουμε.