36 °C Agía Paraskeví, GR
14 Αυγούστου 2024

Επίσημος ιστότοπος

Menu

Οδηγίες για εγγραφή μαθητών/τριών στο Λύκειο

Αξιότιμοι γονείς-κηδεμόνες

ενόψει των ηλεκτρονικών εγγραφών των μαθητών /τριών – αποφοίτων Γυμνασίων στο Λύκειο  για την επόμενη σχολική χρονιά 2024-2025, πρέπει να γίνει  επικαιροποίηση των στοιχείων των μαθητών.

Ως εκ τούτου, πρέπει να υποβάλετε στο σχολείο υπεύθυνη δήλωση (καλύτερα σε ηλεκτρονική μορφή μέσω gov.gr), στην οποία θα δηλώνετε την ακριβή διεύθυνση κατοικίας σας (οδός-αριθμός-περιοχή-Τ.Κ.) που θα τη συνοδεύετε με κάποιο από τα παρακάτω αποδεικτικά έγγραφα.

1) Απόδειξη λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο. (όχι κινητό τηλέφωνο) ή 2) Αντίγραφο εκκαθαριστικού της οικείας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) ή η αντίστοιχη σελίδα της φορολογικής δήλωσης, στην οποία δηλώνεται η μόνιμη κατοικία του κηδεμόνα (Ε1, Πίνακας 5). Δηλώσεις φιλοξενίας δεν γίνονται δεκτές.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι διευθύνσεις κατοικίας να είναι πλήρεις, οδός – αριθμός – περιοχή – Τ.Κ., με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Στην περίπτωση οδών με δύο ή τρεις λέξεις, να αναγράφονται πλήρως οι λέξεις και όχι συνοπτικά με τελεία, π.χ. ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 8 και όχι ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 8.

Εάν γνωρίζετε ότι τα παιδιά σας θα συνεχίσουν σε ΕΠΑ.Λ., καλό είναι να το δηλώσετε .

Επίσης, στην ίδια υπεύθυνη δήλωση,  να δηλώσετε την ύπαρξη αδελφών με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο-σχολείο-τάξη φοίτησης), που φοιτούν ήδη σε σχολεία της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, ώστε να τοποθετηθούν τα αδέλφια στο ίδιο ή συστεγαζόμενο-όμορο σχολείο. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση φοίτησης του αδελφού/ής.

Σχετικά Άρθρα

Οδηγίες για την είσοδο των μαθητών στις πλατφόρμες e-class και e-me

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες Το σχολείο έχει δημιουργήσει ηλεκτρονικές τάξεις και μαθήματα και στις δύο προτεινόμενες από το Υπουργείο Παιδείας πλατφόρμες. Την eclass και την e-me.  Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να μπουν έστω και μια φορά και στις δύο πλατφόρμες με τους κωδικούς του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Ενώ στην eclass βλέπετε μετά την είσοδο τα προσφερόμενα μαθήματα, στην e-me δεν τα βλέπετε. […]