14 °C Agía Paraskeví, GR
29 Μαρτίου 2024

Επίσημος ιστότοπος

Menu

Θεατρικό έργο Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά

4ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής                                                   Σχολικό έτος: 2022-2023

 

Ενημερωτικό σημείωμα και δήλωση συμμετοχής  σε παρακολούθηση θεατρικής παράστασης

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Το έργο του Νίκου Καζαντζάκη Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά ανεβαίνει φέτος στο θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254, Ταύρος, σε σκηνοθεσία Γ. Κακλέα. Απόσπασμα από το έργο αυτό περιλαμβάνεται στο σχολικό εγχειρίδιο Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου. Για αυτό ξεκινάμε από τους μαθητές και τις μαθήτριες της τάξης αυτής.

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε την παράσταση την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. Με την προϋπόθεση ότι θα είμαστε τουλάχιστον 18 άτομα, το εισιτήριο στοιχίζει στη Ζώνη Γ 20€ (από 28) και στον Εξώστη Θεωρείο Α 14€ (από 17).

Στη συγκεκριμένη ημερομηνία, υπάρχουν διαθέσιμα 10 εισιτήρια στη Ζώνη Γ και 30 εισιτήρια στον Εξώστη Θεωρείο Α, τα οποία έχουμε δεσμεύσει. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 25/11/2022 και στείλετε τα χρήματα μέχρι την Τετάρτη 30/11/2022. Τις δηλώσεις συμμετοχής και τα χρήματα θα μαζέψουν οι συνάδελφοι κες Μίχου και  Χαμοσφακίδη.

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Δήλωση συμμετοχής

 

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η ……………………………………………………………………………………….., γονέας/ κηδεμόνας του μαθητή / της μαθήτριας ………………………………………………………………….. του τμήματος ……………….. δηλώνω ότι χρειάζομαι   ……………………………………..(δηλώστε αριθμό εισιτηρίων) των ……………….€ (τιμή εισιτηρίου) για την    παράσταση  «Ζορμπάς» την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.  θα φέρω το παιδί/ τα παιδιά μου στο θέατρο στις 6.40 μ.μ. και θα είμαι εκεί να το/ τα  παραλάβω στις  9.40  μ.μ.

Ημερομηνία……………………………………

………………………………………(Υπογραφή)

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τη δήλωση από το παρακάτω αρχείο σε μορφή Word.

Ενημερωτικό σημείωμα και Δήλωση για Ζορμπά

Σχετικά Άρθρα