22 °C Agía Paraskeví, GR
3 Νοεμβρίου 2025

Επίσημος ιστότοπος

Menu

Δήλωση συμμετοχής σε θεατρική εξόρμηση

 

4ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής                                                   Σχολικό έτος: 2023-2024

 

Ενημερωτικό σημείωμα προς τους γονείς και κηδεμόνες

Δήλωση συμμετοχής σε θεατρική εξόρμηση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Το κλασικό έργο «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου παίζεται φέτος για δεύτερη χρονιά σε σκηνοθεσία  Γιάννη Κακλέα, στο θέατρο «Εμπορικόν» (Σαρρή 11, Ψυρρή). Πιο επίκαιρος από ποτέ, ο αυτοβιογραφικός Μισάνθρωπος είναι γραμμένος με σαρκασμό, θυμό και γνώση της γελοιότητας μιας κοινωνίας στην οποία κυριαρχεί η υποκρισία, η διαπλοκή, ο ναρκισσισμός, η αδικία, ο σεξισμός, η επίδειξη του πλούτου, ο θρίαμβος της μετριότητας και η κυριαρχία της εικόνας.

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε την παράσταση το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 (6 μ.μ.). Με την προϋπόθεση ότι θα είμαστε τουλάχιστον 17 άτομα, το κόστος του εισιτηρίου σε θέσεις μεταξύ 5ης και 9ης σειράς στην πλατεία είναι 17€.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή γραπτά μέχρι την Τετάρτη 10/4/2024. Έχουμε κάνει κράτηση 20 θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση που υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση και δεν μπορέσει το θέατρο να μας διαθέσει και άλλα εισιτήρια. Το έργο προσφέρεται για μαθητές και μαθήτριες της Β και Γ γυμνασίου και τις δηλώσεις θα μαζέψουν οι κυρίες Μίχου (Β Γυμνασίου) και  Χαμοσφακίδη (Γ  Γυμνασίου).

Θα χαρούμε να μας συντροφεύσετε σε αυτήν την τελευταία -για φέτος- θεατρική εξόρμηση αλλά, αν αυτό είναι δύσκολο, μπορείτε να τα φέρετε τα παιδιά σας στο θέατρο και να τα παραλάβετε από εκεί. Για τη συγκέντρωση των χρημάτων, την ώρα προσέλευσης στο θέατρο και αναχώρησης από κει θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Δήλωση συμμετοχής

 

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η ……………………………………………………………………………………….., γονέας/ κηδεμόνας του μαθητή / της μαθήτριας ………………………………………………………………….. του τμήματος ……………….. δηλώνω ότι χρειάζομαι   …………………………………………………………………. (δηλώστε αριθμό) για την    παράσταση  «Ο Μισάνθρωπος» το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στις 6 μ.μ. 

………………………………………(Υπογραφή)

 

Ενημερωτικό σημείωμα και Δήλωση Ο Μισάνθρωπος

Σχετικά Άρθρα

Διάκριση μαθήτριας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας “Θαλής”

Σε συνέχεια της επιτυχίας της στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας “Θαλής”, η μαθήτριά μας Ρώμα Δήμητρα (Β4) επέτυχε και στη Β φάση του Διαγωνισμού, στον “Ευκλείδη”. Την συγχαίρουμε θερμά για την ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία της, που μας κάνει περήφανους/ες, και της ευχόμαστε να τα καταφέρει και στην επόμενη φάση, στον “Αρχιμήδη”!

“Με μποτίνια, με γοβάκια και σπορτέξ”

Δέκα διηγήματα με κεντρικές ηρωίδες 10 γυναίκες, μία για κάθε δεκαετία του 20ου αιώνα, μας ζωντανεύουν την Ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας εντός και εκτός συνόρων. Η συγγραφέας Νέλλα Συναδινού, φιλόλογος και ιστορικός, έχοντας διεισδύσει σε βάθος στην πολύπλευρη και πολυπρισματική εικόνα του Ελληνισμού του 19ου και του 20ου αιώνα, “παραδίδει” γοητευτικά μαθήματα μέσα από γλαφυρό […]