21 °C Agía Paraskeví, GR
18 Μαΐου 2024

Επίσημος ιστότοπος

Menu

Αθλητική Ημέρα στο Αθλητικό Κέντρο SAN SIRO

10η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

    Η 10η Πανελλήνια  Αθλητική  Ημέρα  Σχολικού Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε την 1/11/23 από το Σχολείο μας , στον οργανωμένο  αθλητικό χώρο “SAN SIROστην περιοχή της Παιανίας. Η μετακίνηση των παιδιών έγινε με λεωφορεία, εφαρμόζοντας όλες  τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
   Συμμετείχε το σύνολο σχεδόν των μαθητών και μαθητριών συνοδευόμενοι από καθηγητές του Σχολείου μας. Οι μαθητές και μαθήτριες που για ιατρικούς λόγους (ασθένεια, τραυματισμό κ.α.) δεν μπορούσαν να συμμετέχουν, παρέμειναν στο Σχολείο και ακολούθησαν τροποποιημένο πρόγραμμα.
   Οι μαθητές και οι μαθήτριες χωρίστηκαν σε ομάδες και, ακολουθώντας τις οδηγίες έμπειρων καθηγητών Φ. Αγωγής, δοκίμασαν τις « δυνάμεις τους» σε αθλήματα όπως μπάσκετ,  βόλεϊ, ποδόσφαιρο, πινγκ-πονγκ. Η ενασχόληση της ομάδας με κάθε σπορ διαρκούσε περίπου 30-40 λεπτά. Σε  όλη τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί υπήρχε παρουσία  ιατρού.
  Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας επέστρεψαν ευχαριστημένοι στο Σχολείο έχοντας  αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την ιδιαίτερη αυτή μέρα.
Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
Σιούντρη Σοφία

Σχετικά Άρθρα

Διάκριση σε αγώνες!

Ο μαθητής της Γ΄ τάξης του σχολείου μας Χρίστος Ιάσωνας Μιχαλόπουλος έλαβε μέρος με τον σύλλογο Ιωνάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Α.Με.Α. που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στις 9-11 Ιουλίου 2021. Ο Χρίστος με μεγάλη θέληση και εβδομαδιαία προπόνηση κατάφερε να κατακτήσει δυο χρυσά μετάλλια, στα 100 και 200 μέτρα κάνοντάς μας περήφανους!

Ατομικό Δελτίο Υγείας για το Μάθημα της Φυσικής Αγωγής

Για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής, οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να προσκομίσουν το Ατομικό Δελτίο Υγείας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον θεράποντα ιατρό. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή