Επίσημος ιστότοπος

Menu

Υποδοχή Ιεράς Θαυματουργής Εικόνας του “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ”.

   Στις 3 Μαΐου η έλευση του ”ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” από το Άγιον Όρος στην Αθήνα

Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιηθεί  η υποδοχή της Ιεράς Θαυματουργής Εικόνας  του “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ”, από το Πρωτάτο του Αγίου Όρους στην Αθήνα.

Η υποδοχή θα γίνει με τιμές αρχηγού Κράτους στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και παρουσία κληρικών και πιστών.

Η Εικόνας της Παναγίας “Άξιον Εστί” θα παραμείνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών όλες τις ημέρες (03/05/2023-18/05/2023) προς προσκύνηση του λαού.

 

Πρόταση: Γ.Τραχανατζής ,ΠΕ05 Γαλλικής, 26/04/2023

Σχετικά Άρθρα

Τα μουσεία γιορτάζουν

Τα μουσεία γιορτάζουν Η Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων γιορτάζεται κάθε χρόνο το Σάββατο πριν από την 18η Μαΐου, που είναι αφιερωμένη στην Διεθνή Ημέρα Μουσείων. Τα πολιτιστικά αυτά γεγονότα τελούν υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης, της UNESCO και του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM). Φέτος, η Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων  θα εορταστεί το Σάββατο 13 Μαΐου  […]

“Κυνηγώντας την Παιδική Ηλικία” (ένα ντοκιμαντέρ για γονείς)

Από την κ. Ιουλία Δρούγα, μητέρα των μαθητών μας Παναγιώτη και Άγγελου Γυφτέα “Στο ντοκιμαντέρ “Κυνηγώντας την παιδική ηλικία”, ψυχολόγοι, ακτιβιστές και προσωπικότητες της εκπαίδευσης συζητούν τη σημασία του “ελεύθερου παιχνιδιού”. Με ιδέες και απόψεις που προκαλούν συζητήσεις, αλλά και αυτοκριτική, το Κυνηγώντας την Παιδική Ηλικία είναι μια ταινία για γονείς που δεν πρέπει να χάσετε, […]