Είσοδος των μαθητών στις πλατφόρμες e-class και e-me

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες

Το σχολείο έχει δημιουργήσει ηλεκτρονικές τάξεις και μαθήματα και στις δύο προτεινόμενες από το Υπουργείο Παιδείας πλατφόρμες. Την eclass και την e-me.  Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να μπουν έστω και μια φορά και στις δύο πλατφόρμες με τους κωδικούς του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Ενώ στην eclass βλέπετε μετά την είσοδο τα προσφερόμενα μαθήματα στην e-me δεν θα τα βλέπετε. Οι εκπαιδευτικοί που έχουν δημιουργήσει μαθήματα στην  e-me (αφού έχουν μπει έστω και μια φορά οι μαθητές/τριες) θα μπορούν να τους αναζητήσουν και θα τους καλέσουν για να γίνουν μέλη της τάξης. 

Δείτε αναλυτικές οδηγίες εδώ

Εάν υπάρχουν γονείς οι οποίοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν για τα παιδιά τους λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο   και το επιθυμούν , μπορούν υποβάλουν αίτημα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  και  θα δημιουργήσει το σχολείο λογαριασμό για το παιδί τους.

Ο  Διευθυντής

Γάλλος Νικόλαος

Επιτυχία στον διαγωνισμό "ΘΑΛΗΣ"

Οι μαθήτριες του σχολείου μας Τριανταφύλλη Μαρία Ελένη (Γ2) και Παρόγλου Μαριάννα (Β4) συμμετείχαν με επιτυχία στον 80ο Διαγωνισμό "Θαλής" της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και περνούν στην επόμενη φάση (διαγωνισμός "ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ"). 

Πληροφορίες για τους διαγωνισμούς μπορείτε να διαβάσετε στον ιστότοπο http://www.hms.gr/

Ενημέρωση για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να αρχίσει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση η οποία για τα Γυμνάσια θα είναι ασύγχρονη.

Αρχικά θα πρέπει να δημιουργήσετε για τα παιδιά σας ένα λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Ανοίξτε το παρόν  έγγραφο το οποίο περιέχει οδηγίες εγγραφής.

Κατά τη διαδικασία εγγραφής θα σας ζητηθεί και αριθμός μητρώου μαθητή. Θα τον βρείτε σε έναν Έλεγχο Προόδου πάνω ακριβώς από το ονοματεπώνυμο του μαθητή/τριας. Διαφορετικά θα επικοινωνήσετε με το σχολείο στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Κατά την εγγραφή, πριν την υποβολή, θα ενημερωθείτε και για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τις προσεχείς ημέρες θα έχετε επιπρόσθετη ενημέρωση.      

Καλή υγεία σε όλους/ες.

Ο  Διευθυντής

Γάλλος Νικόλαος

Τουρνουά Πετοσφαίρισης, Δεκέμβριος 2019

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα το Τουρνουά Πετοσφαίρισης 4Χ4 μεικτών ομάδων μαθητών - μαθητριών Γυμνασίων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας. Το σχολείο μας συμμετείχε με τους μαθητές/τριες των τάξεων Γ΄ (Ασπρογέρακας Χ., Καλφόπουλος Χ., Καραμάνης Α., Παπαγιάννη Γ., Παπαδάκη Μ., Πασπαράκη Σ., Πασπαράκης Α., Ράπαν Ν., Σολδάτου Α., Σφακιανάκης Ζ.) και Β΄ (Καρακατσάνη Κ, Καράμπελα Α.). 

Υπεύθυνη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής ήταν η κα Ολυμπία Τσαχουρίδου. 

Στιγμιότυπα των αγώνων μπορείτε να δείτε εδώ

Αναστολή λειτουργίας του σχολείου

Σύμφωνα με την πρόσφατη (20.3.2020) ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, όλες οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές έως τις 10 Απριλίου 2020. 

..........................................................

 

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Υγείας, όλες οι σχολικές μονάδες Α/θμιας, Β/θμιας και Γ/θμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστές από την Τετάρτη 11 Μαρτίου για 14 ημέρες. 

Διάκριση στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής VRO 2019

"Με τέσσερα μετάλλια -τρία αργυρά, ένα χάλκινο- και τρεις διακρίσεις (τέταρτη, έβδομη και ένατη θέση) επέστρεψε η ελληνική αποστολή από τον παγκόσμιο τελικό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Γκιόρ της Ουγγαρίας, με θέμα την ανοικοδόμηση των πόλεων του μέλλοντος".

Ο μαθητής του σχολείου μας Γιάννης Τριανταφύλλης συμμετέχοντας στην ομάδα Jobi της κατηγορίας Regular με προπονητή τον κ. Κωνσταντίνο Τσατσαρώνη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Πρόκειται για μία κατάκτηση τεράστιας σημασίας και είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα αποσπά μετάλλιο στη συγκεκριμένη κατηγορία, που είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία της Ολυμπιάδας.

Το σχολείο μας συγχαίρει τον Γιάννη και του εύχεται πάντα επιτυχίες! 

Τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο,30.3.20-2.4.20.Επιλογή ταξιδιωτικού γραφείου

Μετά από ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος  για τη σχεδιαζόμενη τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Στρασβούργο (30.3.2020 - 2.4.2020), η επιτροπή που συγκροτήθηκε επέλεξε το ταξιδιωτικό γραφείο "Our Travel", του οποίου η προσφορά υπήρξε η πλέον οικονομική και κάλυψε απολύτως τις προδιαγραφές της προκήρυξης. 

Εδώ παρατίθεται η σχετική σύμβαση. 

 

Η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στο σχολείο μας

  

Επίδοση ελέγχων προόδου Α΄ τετραμήνου

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι οι έλεγχοι προόδου του Α’ Τετραμήνου θα επιδοθούν:

  • ·Την 30η Ιανουαρίου στις 12.00 από τους εκπαιδευτικούς στην αίθουσα που κάνει μάθημα το κάθε τμήμα.
  • ·Την 30η Ιανουαρίου στις 20.00 από τη διεύθυνση στο γραφείο του διευθυντή.
  • ·Την 31η Ιανουαρίου με e-mail για όσους γονείς-κηδεμόνες δεν μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις προαναφερόμενες επιλογές και το ζητήσουν  στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • ·Όλες τις επόμενες ημέρες κατά τις ώρες που το σχολείο είναι ανοιχτό.

Ώρες υποδοχής γονέων/κηδεμόνων

Από χτες, Τρίτη 29 Οκτωβρίου, έχει αναρτηθεί ο πίνακας με τις ώρες υποδοχής στο σημείο αυτό. Παρακαλούμε να ελέγχετε τις σχετικές ανακοινώσεις πριν προγραμματίσετε την επίσκεψή σας.