Εξεταστική περίοδος Μαΐου - Ιουνίου 2019: ύλη και πρόγραμμα

Η εξεταστέα ύλη των γραπτώς εξεταζομένων μαθημάτων παρατίθεται ως εξής:

 

Α΄ τάξη 

Β΄ τάξη 

Γ΄ τάξη 

 

Το πρόγραμμα της εξεταστικής περιόδου Μαίου - Ιουνίου 2019 εδώ

Συνάντηση γονέων/κηδεμόνων της Α΄ τάξης

Σήμερα, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γνωριμίας των γονέων/κηδεμόνων της Α΄ τάξης με τους διδάσκοντες. 

25η Μαρτίου 2019

Από την παρέλαση των μαθητών μας. 

Στιγμιότυπα από τη σχολική γιορτή μπορείτε να δείτε εδώ

Αγιασμός - Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, 9.30 π.μ.

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας ότι ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2018-2019 θα γίνει την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, στις 9.30 π.μ. Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία της εγγραφής στην Α΄ τάξη και της επανεγγραφής στις Β΄και Γ΄ τάξεις να μεριμνήσουν σχετικά. 

Ευχόμαστε σε όλους και όλες Καλή Χρονιά!

 

Επικαιροποίηση ωρών υποδοχής

Λόγω εκτεταμένων αλλαγών στο πρόγραμμα συναντήσεων των εκπαιδευτικών του σχολείου με τους γονείς/κηδεμόνες, μην αμελείτε να ελέγχετε τον σχετικό πίνακα. 

http://www.4gymagparaskevis.gr/index.php/organosi/ipodoxi-goneon 

Έναρξη σχολικής χρονιάς, εγγραφές μαθητών

Η σχολική χρονιά 2018-2019 αρχίζει τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018. Παρακαλούνται όσοι γονείς/κηδεμόνες δεν έχουν ήδη κάνει την εγγραφή των παιδιών τους να προσέλθουν άμεσα στο σχολείο για να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία. 

Ευχές για το 2019

Το σχολείο μας εύχεται στους/στις μαθητές/τριες και στους γονείς/κηδεμόνες τους Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και όρεξη για μάθηση. 

Επίσης, σας ενημερώνει πως, στο πλαίσιο της διδακτικής επίσκεψης της Α΄ τάξης στην Κιβωτό του Κόσμου (12 και 13 Δεκεμβρίου 2018) προσφέρθηκαν στον φορέα 425 ευρώ από τον έρανο αγάπης που διοργανώθηκε στο σχολείο εκείνες τις ημέρες. Η καλλιέργεια του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο είναι μαθήματα ζωής εξίσου πολύτιμα και σας ευχαριστούμε για την συνδρομή σας στο πολύπλευρο έργο μας. 

Σχετικά με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Όσοι γονείς μαθητών και φίλοι έχουν ήδη συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης, ας τα φέρουν στο σχολείο. Θα τα προωθήσουμε στο ΚΕΕΛΠΝΟ ή στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, κατόπιν συνεννόησης. 


Επίσης, ο Δήμος Μεγαρέων έχει ανακοινώσει ότι συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Κινέτας. Εκεί χρειάζονται: εμφιαλωμένα νερά, πάνες ενηλίκων και είδη προσωπικής υγιεινής, κουβέρτες, σεντόνια και πετσέτες. 


Θα είμαστε σε επικοινωνία και οι προσφορές θα προωθηθούν όπου υπάρχει ανάγκη. 


Το σχολείο μας θα είναι ανοιχτό σήμερα (Τετάρτη 25/7, έως τις 20.00), Πέμπτη 26/7 ( 17.00 - 20.00) και Παρασκευή 27/7 (09.00 - 13.30).

Η βιβλιοθήκη μας

Τα νέα της βιβοθήκης μας θα παρακολουθείτε εδώ. Θα αναρτώνται κατάλογοι βιβλίων ανά κατηγορία, προτάσεις ανάγνωσης, διαγωνισμοί φιλαναγνωσίας και πληροφορίες για εκθέσεις βιβλίου. 

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των συναθρώπων μας που επλήγησαν από την τρομερή φωτιά της Δευτέρας 22 Ιουλίου, θα συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης, σύμφωνα με τον κατάλογο που έχουν αναρτήσει το ΚΕΕΛΠΝΟ και ο ΣΚΑΪ μέσω του "Όλοι μαζί μπορούμε": ... τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως φρυγανιές, παξιμάδια και μπισκότα, καθώς και μωρομάντηλα και πάνες...

Συμπληρώνουμε: εμφιαλωμένα νερά, κονσέρβες, εσώρουχα, σεντόνια και κουβέρτες (για όσους έμειναν άστεγοι).

 

Το σχολείο θα είναι ανοιχτό:

Τετάρτη 25 Ιουλίου (10.00 πμ - 20.00 μμ)

Πέμπτη 26 Ιουλίου (17.00 μμ - 20.00 μμ)

Παρασκευή 27 Ιουλίου (09.00 πμ - 13.30 μμ)

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, αγαπητοί γονείς και μαθητές.