Αποφοίτηση Γ΄ τάξης - 16 Ιουνίου 2016

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου το σχολείο μας αποχαιρέτησε τους "μεγάλους" της Γ΄ τάξης. 

Στην αρχή μίλησε η Διευθύντρια κυρία Ασπασία Καγκελάρη, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κύριος Τραυλός και ο κύριος Βλάχος εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. 

Στη συνέχεια, η Υποδιευθύντρια κυρία Αναστασία Λεονάρδου παρουσίασε το πρόγραμμα της βραδιάς.

Αρχικά, ένα σύντομο video μας θύμισε στιγμιότυπα από την τρίχρονη πορεία των παιδιών εντός και εκτός του σχολικού κτιρίου. Δείτε το εδώ

Ακούσαμε τραγούδια και είδαμε παιχνίδια, με την καθοδήγηση του κυρίου Ν. Κυρίμη. 

 

 

 

 

Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση του Περιβαλλοντικού Προγράμματος της Γ΄ τάξης "Παραδοσιακοί Οικισμοί του Ελληνισμού" με ταυτόχρονη ολοκλήρωση του τριετούς κύκλου που ξεκίνησε με το πρόγραμμα 2013-2014 "Του Γιοφυριού της Άρτας", διευρύνθηκε με το πρόγραμμα 2014-2015 "Ποτάμια και Πετρογέφυρα" και έκλεισε με το προαναφερθέν πρόγραμμα 2015-2016.  

Στη διάρκεια της γιορτής, ακούσαμε γκρεκάνικα τραγούδια και συσχετισμούς γκρεκάνικων και ελληνικών, είδαμε ταραντέλα και ταξιδέψαμε στην Απουλία και στην Κόνιτσα

Η μαθήτρια της Γ΄τάξης Μιχαέλα Καρπαθάκη αποχαιρέτησε το σχολείο εκ μέρους των συμμαθητών της και η γιορτή έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς σε διδασκαλία της κυρίας Ολυμπίας Τσαχουρίδου. 

Για το τέλος, οι μητέρες των μαθητών της Παιδαγωγικής Ομάδας του περιβαλλοντικού Προγράμματος προσέφεραν παραδοσιακές συνταγές και ο Σύλλογος Γονέων μας κέρασε δροσερή γρανίτα. 

Από την καρδιά μας ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, "Καλή συνέχεια στο Λύκειο και στη ζωή σας"!